Spil

Team Gallus, eSport i Farre Idrætsforening

I Team Gallus vil vi tilbyde træning i de spil, hvor der er tilstrækkelig efterspørgsel og hvor det er muligt at finde en træner.
Se http://www.teamgallus.dk/saesonhold/ for aktuelle hold.

Fortnite

Fortnite er et samarbejds- og overlevelsescomputerspil.
En selvstændig version, Fortnite Battle Royale, blev udgivet i september 2017. I det forsøger 100 spillere at blive den eneste, som overlever.
Fortnite kan have op til fire spillere, der samarbejder på tilfældigt genererede kort. I eSportLigaens turneringskampe indsættes to spillere fra hvert hold sammen, og skal i dette tilfælde kæmpe om at få flest kills.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Counter-Strike: Global Offensive (ofte forkortet CS:GO) er et taktisk online first-person shooter spil. Spillet sætter to hold mod hinanden: Terroristerne og Antiterroristerne. Begge sider har til opgave at eliminere den anden, samtidig med at de gennemfører separate mål. Terroristerne skal alt efter spilletilstanden enten plant en bombe eller forsvare gidsler, mens Antiterroristerne enten skal forhindre bomben i at blive plantet, ødelægge bomben, eller redde gidslerne.

Rocket League

Rocket League er et køretøjsfodboldvideospil. Det vil sige “fodbold, men med raketdrevne biler”. I Rocket League skal spillerne på hvert af de to hold ved hjælp af raketdrevne køretøjer slå en bold i deres modstanders mål og derved score point i løbet kampen.