Ophavsret og Copyright

Team Gallus, eSport i Farre Idrætsforening

Tekst, billeder og andet materiale på Team Gallus’s hjemmeside, er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke kopieres, redigeres og genbruges, hverken til privat eller til kommercielt brug.

Film og billeder af foreningens medlemmer er udelukkende brugt efter medlemmets eller dennes forældre/værges forudgående tilladelse. Ønsker du som medlem at trække tilladelsen tilbage, så tag kontakt til hjemmesidens administrator via kontaktformularen , eller på mail: admin@teamgallus.dk

Sidens indhold må ikke bruges i nogen form for kommercielle sammenhænge uden forudgående aftale med hjemmesidens administrator.

Skulle du opleve, at der på denne hjemmeside optræder et foto, grafik eller tekst, som du mener du har ophavsretten til, så beder vi dig om at tage omgående kontakt til hjemmesidens administrator via kontaktformularen , eller på mail: admin@teamgallus.dk  – hvorefter du vil modtage en kæmpe undskyldning, samt en garanti for at materialet bliver slettet omgående.

Brugen har ikke været i ond hensigt, og der er ingen grund til at anvende dyr juridisk bistand, til en sag som kan afsluttes i fred og mindelighed.

Vi er ikke interesseret i at skade andre, på samme måde som vi heller ikke ønsker at vores fotos, grafik eller andre materialer bliver anvendt uden vores samtykke.

Vi vil ikke på nogen måde skade andre – og vi respekterer det store arbejde som andre lægger i deres arbejde – såvel som alt arbejde der udføres på denne side, bliver udført af frivillige uden nogen som helst form for aflønning – og derfor skal denne indsats også respekteres.